lunes, 1 de diciembre de 2008

Ja hi ha més de 1000 adhesions contra la transformació de la zona agricola


En un fenomen social que no para de créixer, la xarxa d'internet està servint clarament per canalitzar el clam social que hi ha en contra dels projectes de transformació de la darrera àrea agrícola de L'Hospitalet de Llobregat.

A data 1.12.2008 ja hi ha més de 1000 adhesions de particulars, entitats, organitzacions i no només de la ciutat, la comarca o Catalunya sinó d'arreu del món a la causa iniciada a la xarxa social facebook . Cada cop està més clar que operacions com aquesta NO s'entenen enlloc i són percebudes com a estranyes, fora de lloc i anacròniques en un món com el que tenim i en un lloc de les característiques del nostre.

Per comprendre el relleu de la campanya, val a dir que té molts més adherits que d'altres de gran renom a la xarxa tot i la seva recent creació.

És evident que aquest recolzament demana a crits d'algun moviment de rectificació per part dels impulsors del projecte. A hores d'ara el projecte no únicament amenaça de destruir la zona agrícola sinó que està perjudicant ja clarament el nom i la imatge dels que manen a la ciutat. I cada cop som més els que ens adonem.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Gracies per bloc intiresny