sábado, 3 de enero de 2009

Cada cop som més recolzant el manifest!


L'ONG Veterinaris sense fronteres, una associació sense ànim de lucre declarada d'utilitat pública, que treballa des del 1987 per a millorar la qualitat de vida de les poblacions més desafavorides del nostre planeta, dona recolzament al manifest de la plataforma. VSF col·labora amb les comunitats rurals dels països en desenvolupament amb l'objectiu de millorar la productivitat animal.

És d'agrair que una ONG de vocació internacional se n'adoni de la transcendència de fets locals que no ho són tant en tant que part d'una realitat més global que ens afecta a tots.

Justament també els dos primers dies de l'any ha arribat el suport de l'Associació Cultural de La Florida -Waslala-, de L'Hospitalet de Llobregat. En el seu escrit de suport total al manifest i a les reivindicacions que s'hi exposen ens comuniquen que

'...Sabem, desgraciadament, que el discurs dels qui governen és totalment demagògic -associar progrés amb construcció de torres i urbanització de zones agrícoles és ja un argument del segle passat-, i és per això que la lluita és encara més important, independentment dels resultats. Moltes gràcies per tot !!'

Teniu les adhesions rebudes i comentaris associats a la plana del manifest aquí. Comença l'any amb empenta per part de la societat civil que no està d'acord amb els plans que ens volen imposar. A qui li pertoqui, que prengui nota.


No hay comentarios: