miércoles, 5 de enero de 2011

Avui venen els reis mags


Sí, ara ho podem dir clar. Venen els reis mags! I això en part perquè el dia 3.1 els membres de la Plataforma els vàrem entregar el mapa que els permetrà arribar des del riu a la ciutat, a Bellvitge per des d'allà traslladar-se a l'inici de la cavalcada a Santa Eulàlia.

L'acte, seguit per la ràdio i la televisió de L'Hospitalet de Llobregat (vegeu video a sota) va ser un èxit i algunes desenes de nenes i nens petits i nenes més grans i nens ja amb barba, vàrem entregar molt contents tots els nostres desitjos al patge reial de la plaça de l'Ajuntament. També podeu llegir la crònica al digital-h aquí.

I és que fa dos anys que els reis ens ajuden a protegir les nostres zones agrícoles i naturals. Ja aniria essent hora que els que tenen la potestat de dirigir-nos i manar a l'Ajuntament prenguessin consciència d'aquest fet, particularment enguany que toca eleccions.... Els reis mags ho tenen clar i enguany coneixeran el riu i la zona agrícola. Gràcies per venir pel riu. A veure si a alguns dels que manen els deixaran carbó si no protegeixen i salven la zona agrícola!

Podeu veure un àlbum de fotos de l'acte a la nostra plana del facebook clicant aquí (no cal que esteu registrats).


No hay comentarios: