martes, 18 de noviembre de 2008

La zona agrícola als mitjans

El Periodico de Catalunya publicava el 17.11.2008 un ampli article sobre el que es pretén fer a la zona agrícola. Hi és inclòs el gràfic de dalt, extret de l'edició digital del mateix i que és el primer plànol públic conegut i amb certes garanties del que es pretén fer: urbanitzar la meitat de la zona verda que ens queda.

El mateix dia la presentació de la plataforma ha estat objecte de cobertura de diferents mitjans, particularment de la ciutat i l'endemà, dia 18.11.2008 TV3 ha emés un reportatge al TN Migdia i al canal 3/24 que es pot veure en aquest enllaç.

Sobta en aquest reportatge que el responsable de l'ADU i del projecte, Antoni Nogués, invisible per als mitjans locals, aparegui aquí justificant l'acció perquè en 30 anys d'estar la zona classificada com a parc no s'havia pogut consolidar ateses les dificultats econòmiques.

Com? I ara què? Com a única opció la destruïm? Com que ells no han fet res en 30 anys doncs ara vinga, a còrrer per la via fàcil. Si us plau, una mica de seny, que sembla que és el que ens queda als que donem suport al manifest sobre aquesta zona. Parlem-ne abans no sigui massa tard perquè l'ordeno y mando sona a quelcom d'altres temps.

No hay comentarios: