sábado, 8 de noviembre de 2008

Adheriu-vos al manifest!

Aquest és el blog de tothom que hi és en desacord amb els plans per destruir la darrera zona verda de L'Hospitalet de Llobregat, agrígola i natural, dins el delta del Llobregat, a tocar del riu i de la ciutat, accessible en Metro, davant de la ciutat sanitària. L'hem començat a moure els que pensem que s'ha de preservar aquesta zona. I hem preparat un manifest que necessita el vostre suport.

Si esteu d'acord amb els continguts del manifest, feu-nos un comentari al mateix a l'entrada corresponent, i hi inclourem la vostra adhesió.

***

Este es el blog de tod@s l@s que estam@s en desacuerdo con los planes para destruir la última zona verde de L'Hospitalet de Llobregat, agrícola y natural, dentro del delta del Llobregat; al lado del río y de la ciudad, accesible en Metro, delante de la ciudad sanitaria. Lo hemos empezado a mover los que pensamos que se ha de preservar esta zona. Y hemos preparado un manifiesto que necesita vuestro soporte.

Si estais de acuerdo con los contenidos del manifiesto, dejadnos un comentario al mismo en la entrada correspondiente e incluiremos vuestra adhesión.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Estic completament d'acord amb el manifest.

David Fernández Gázquez

Anónimo dijo...

Apoyo esta inicicativa!!!!

Valeria Mikiej
X4876813P

Anónimo dijo...

Que el ciment no ens enfonsi. Prou especulació! El nostre futur està en joc.Can Trabal, verd, net i pel poble!

Valentín Roa dijo...

Mucho tardaban en no edificar en estas zonas...
Estoy en total acuerdo con la defensa de LAS zonas agrícolas de Hospitalet y Baix LLobregat.

Valentín Roa Mera

kira dijo...

Totalment d'acord amb vosaltres!!

gachupines.com dijo...

Tan de bo es pugui aturar. Ningú necessita que aquests senyors continuïn forrant-se a costa del territori, del medi ambient i del futur de tots

Anónimo dijo...

Absolutament d'acord.