viernes, 27 de enero de 2012

Doncs gaire feliços no comencem l'any precisament

Que poc duren les festes. I que poc dura el 'bon rotllo' hivernal... (ja se sap que els 'reis mags' només treballen un dia). Algú sí que ha treballat a can Trabal, a la cua de maniobra: no únicament han 'reciclat' i retirat la cadena que impedia el pas de vehicles a la zona i en permetia un ús ciutadà llargament requerit, reivindicat i merescut. No:
  • La zona torna a ser plena de vehicles
  • La zona 'entrant a la dreta' també és plena de vehicles
  • Els vehicles envaeixen el camí recentment obert al riu
  • S'ha obert misteriosament un pas entre l'aparcament 'de treballadors' de l'esquerra i la cua de maniobra
  • I encara més 'poltergeist' és que les peces de formigó 'newjersei' que delimitaven l'entrada de la zona han estat mogudes, cosa que només es pot fer amb maquinària.
Resultat:

Cua de maniobra de cal Trabal el dia 20.1.2012. Invasió de vehicles i abocaments altre cop    



      
Panorama de la cua de maniobra des de cal Trabal. Les taques blanques són abocaments que contaminen la zona


La Plataforma Salvem la Zona Agricolha mostra la seva repulsa per aquesta invasió que propicia abocaments il·legals com els que es mostren adjunts. No ens quedarem de braços creuats davant aquest nou atemtat contra la zona agrícola de L'Hospitalet. Avui dia 27.1.2012 decidirem les línies a seguir, de les que ja informarem.

Portem quatre anys lluitant. I sabem com es fa. No ens agrada que ens enganyin. I tenim clar que lluitarem perquè això no acabi així. Al poble no se l'enganya. Al poble no se'l menteix. Cal Trabal és una zona delicada, fràgil, com un globus volgut per la mainada, per la gent que ha fet seu el camí del riu. I ja se sap que quan algú mira de xafar un globus, normalment li explota a la cara.

No hay comentarios: