jueves, 19 de mayo de 2011

El 22.5, salvem la zona agrícola!


El 22.5.2011 hi ha les primeres eleccions municipals des de la constitució d'aquesta Plataforma Salvem la Zona Agrícolha.

Durant els anys que portem lluitant per la preservació de la marina de L'Hospitalet i el seu patrimoni hem anat lluitant i aconseguint fites i petites victòries que han impedit, fins ara, que s'urbanitzés la zona i que es perdés la fesomia de la mateixa si s'aplicava el projecte impulsat per d'ADU de l'Ajuntament i la iniciativa privada. Hi ha prou informació al bloc per refrescar la memòria de qui estigui interessat.

A les properes eleccions hi ha hagut algunes opcions, integrades dins la nostra plataforma, que s'han manifestat de forma meridianament clara a favor de salvar la zona agrícola, de defensar-la tal i com demanem des d'aquí.

Alguns dels membres de la Plataforma fins i tot, sense ser-hi polítics, s'han mullat i han donat també suport a algunes d'aquestes candidatures.

D'altres opcions polítiques, per contra, bé no en parlen ara de cal Trabal, bé parlen de transformacions a mitges no concretades o directament opten pel manteniment del projecte inicial, a totes llums insostenible segons va dir la pròpia Generalitat de Catalunya.

Potser hi ha gent desencantada, farta o que pensa que el seu vot no servirà per a gaire. Si sou de L'Hospitalet, el vostre vot pot servir per a una cosa com a mínim: salvar la zona agrícola. Hi ha el compromís per part d'aquestes forces de fer-ho.

Diumenge 22.5.2011 aneu a votar. I quan ho feu recordeu qui són els que estimen la terra, els i les que recorden el seu passat, els i les que s'han compromès a salvar la zona agrícola si són escollits. I quins són els que ens volen deixar sense zones verdes, regalant-les en projectes urbanístics a d'altres municipis perquè aquí no caben.

Ara més que mai és la ciutadania qui pot decidir. Estem a les llistes. Busqueu-nos, trieu la vostra opció i doneu el vostre suport a les candidatures que volen salvar la zona agrícola de L'Hospitalet de Llobregat. Potser dilluns podrem dir que ho hem aconseguit d'una vegada per sempre més!

No hay comentarios: