lunes, 11 de abril de 2011

16.4.2011 Caminada al riu : L'Hospitalet reconquereix el Llobregat


El dia 16.4.2011 a les 10 hores i des de la confluència de la Travessia Industrial i Rambla Marina (entre Metro L1 Av.Carrilet i Bellvitge) sortirem a peu direcció el riu Llobregat per recòrrer el que serà l'accés al Llobregat que esperem tenir enllestit aquest estiu.

En el transcurs del camí, en el que durem unes banderoles commemoratives, anirem reivindicant la conservació de la zona agrícola de cal Trabal, senyalarem un cop arribat a la zona agrícola el camí al riu, rebrem explicacions de membres de la Plataforma de com i quan efectuarem una plantació d'arbres reivindicativa a la zona i ens dirigirem al Llobregat.

Un cop arribats al riu observarem la flora i la fauna i, si el temps ho permet, plantarem esqueixos d'arbres de ribera per multiplicar la plantació que s'ha efectuat.

Allà, fixarem la banderola per la qual reivindiquem el 'cognom' de la ciutat, 'de Llobregat' com a part essencial de la nostra història, patrimoni i futur. Esperem que en els propers mesos ja tinguem a la fi acabat un accés que connecti el conjunt del Barcelonès, i els carrils bici que venen d'aquesta comarca, amb la del Baix Llobregat. Ja va essent hora.

Us hi esperem!


Mostra un mapa més gran

1 comentario:

Anónimo dijo...

El Barcelonès i El Baix Llobregat s'ajunten allà on ho fan l'Hospitalet i Barcelona... L'Hospi és Baix Llobregat!!