jueves, 27 de mayo de 2010

Cas Pretòria a L'Hospitalet: no volem aquesta mena de coses. Volem la zona agrícolhaAcaba de saltar a la premsa la presumpta ramificació del cas Pretòria de corrupció urbanística al municipi de L'Hospitalet de Llobregat, concretament al voltant d'operacions a la plaça Europa. Hi ha informació a diferents mitjans escrits com el Punt o el Periodico o al portal 3cat24.cat que conté aquest video de TV3.

Aquesta Plataforma s'ha manifestat a radicalment a favor de la preservació de la zona agrícola i natural de cal Trabal i el riu Llobregat i en contra de l'operació immobiliària que hi ha al darrera del projecte que defensa l'Ajuntament de la ciutat.

Les acusacions abocades sobre el nostre municipi, que ja ens tenyeixen i ens assenyalen com a ciutat possible objecte de corrupteles i operacions dubtoses ens atorguen un 'san benito' com de lloc 'on passen aquestes coses', que les veïnes i veïns d'aquesta ciutat no volem ni ens mereixem.

En una època de dificultats, quan s'estan abaixant sous a empleats públics, quan hi ha molta gent a l'atur, creiem que L'Hospitalet NO necessita més construccions o cap concessionari del BMW o d'automòbils de luxe previstos al projecte de l'Ajuntament per a cal Trabal i el que realment reclama és que, ara més que mai, hi hagi mans netes, i que hi hagi un ambient sa, natural i respirable.

I res més natural i respirable que la conservació ja de la nostra zona natural i agrícola per al futur. I ara us diem a totes i tots, particularment a les i els que tenen responsabilitats de gestió en la matèria:

Donem un pas endavant.

Allunyem qualsevol dubte que hi pugui arribar a planar a l'ambient i declarem públicament la desestimació definitiva del projecte de destrucció de la zona agrícola de cal Trabal.

La Plataforma tenim un model alternatiu per a la zona. El podeu trobar en aquestes planes i l'anem presentant a les festes on ens reben com la del Sol, la de Santa Eulàlia, la de celebració de l'aniversari de l'associació de veïns al parc de la Serp etc...

Alguns tècnics de l'Ajuntament l'han menystingut, mentre que la població l'aplaudia. Potser aquells ara, quan vegin que la justícia furga, busca, investiga i té sota la lupa la gestió del que es fa i es desfà a la nostra ciutat, el consideraran d'una altra manera. I escoltaran aleshores la veu del poble. Que el que vol és que el deixin viure tranquil, en pau i de forma saludable. Fora una bona pensada, perquè... quants milers de BMWs hi ha a L'Hospitalet?. I de parcs i pulmons verds que necessitem com aigua de maig?...

1 comentario:

Anónimo dijo...

Viure tranquil, en pau i saludable... l'esència de com entenem la nostra ciutat i del porjecte de futur ben diferent del dels actuals mandataris municipals.
Salut. Fer.