sábado, 20 de febrero de 2010

Això és Cal Trabal, Això és públic i això és PARC, no parking...


La zona pública de cal Trabal, la situada més al sud, ha esdevingut un aparcament salvatge, a l'estil del Far West, on proliferen vehicles, i on s'han trobat runes, deixalles i abocaments descontrolats.

Aquesta és una zona pública, expropiada per tal de construir sota terra la cua de maniobra de la línia 1 del Metro. Per damunt esdevé l'única comunicació possible de L'Hospitalet amb el seu riu Llobregat. I és una zona pública, de totes i tots, a la zona agrícola de L'Hospitalet de Llobregat.

Hem vingut reivindicant fa més d'un any la necessitat de que cal Trabal sigui conservat com a parc i com a zona agrícola.

No podem tolerar que ni aquesta ni cap zona esdevingui un abocador i un aparcament incontrolat.

Per aquest motiu sol·licitem la vostra ajuda

DISSABTE DIA 27 DE FEBRER DE 2010


A les 10 hores ens trobarem a l'Associació de Veïns de Bellvitge. Siguem 4, 10, 20, 100 o 1000, anirem a cal Trabal. I farem palesa la nostra postura. La vostra postura. La postura de totes i tots els que vivim aquí o a ciutats com aquí i que estem farts de que gent vinguda de fora, que viuen en barris rics d'altres ciutats, dictin com hem de viure nosaltres al nostre poble o a la nostra ciutat.

Prou de ser la tercera ciutat més densament poblada del món. Prou d'aparcaments salvatges. Prou de cultura del totxo. Prou de fer la vista grossa davant la degradació de cal Trabal. Més PARCS per a la ciutadania. Volem accés al riu. Volem la zona agrícola. I ara que tenim ja una zona pública, no hi ha excusa que valgui!

Ja està bé del bròquil! Estàs amb nosaltres? Vine el dissabte. Deixem palesa la nostra veu. La veu d'un poble que diu prou. Que diu fins aquí hem arribat.

No hay comentarios: