miércoles, 15 de abril de 2009

Can Trabal d'actualitat a la premsa i al facebook

Aquests dies de primavera, la conservació de Can Trabal torna a estar en primera línia de l'actualitat catalana i així ha sortit en diferents mitjans de comunicació.

El setmanari El Triangle parla en portada dels negocis del president del FC Barcelona i a l'article surt esmentada la zona de can Trabal.

En la seva edició del 13.4.2009, el diari El Mundo dedica a la seva plana 13 un extens reportatge al creixement de l'oposició al projecte d'urbanització de Can Trabal. Teniu el retall de premsa a sota, premeu sobre la imatge per ampliar-lo i fer-lo més gran.
El diari gratuït 20 minutos en la seva edició del dimecres 15.4.2009 treu el tema de la zona agrícola de L'Hospitalet en portada (quadrat de dalt) i a continuació en desenvolupa el tema a la seva plana tres:


Al portal de notícies de Televisió de Catalunya 3cat24.cat hi apareixen diferents entrades al respecte: hi ha un reportatge sobre la darrera zona agrícola de L'Hospitalet en perill i s'esmenta també que Els Verds- Esquerra Ecologista denunciarà l'Ajuntament de L'Hospitalet si tira endavant el projecte de Can Trabal.


És especialment rellevant la coincidència d'aquest clamor cap a la protecció de la zona agrícola de can Trabal amb la notícia que obria el Telenotícies Catalunya de 14.4.2009: 'MARXA LENTA A LA PLAÇA EUROPA': hi ha massa oferta oficines en oferta a la Plaça Europa de L'Hospitalet i no es lloga gairebé res. A més, hi ha set torres de les previstes que no se sap fins i tot si es construiran!!. Hi ha una saturació del mercat atesa la situació d'incertesa econòmica que vivim.

I diem nosaltres... si no s'omple el projecte estrella de L'Hospitalet que és la Plaça Europa, si ni tan sols s'acaben de construir les SET torres que diuen que són projectades... PERQUÈ VOLEN LIAR-SE LA MANTA AL CAP i fugir cap endavant amb el projecte de destrucció de Can Trabal???? No s'enten. I no cal ser economista per veure que aquest no és el millor moment per fer l'operació que es preten a Can Trabal...

.... Hotel Hespèria Tower en venda?
.... Plaça Europa que no acaba de funcionar? No se sap si es faran set torres d'oficines?

.... Però vuit torres més de blocs d'oficines i hotels a Can Trabal sacrificant la zona verda i agrícola que L'Hospitalet té i necessita?????

Simplement NO. Això símplement no pot ser ni no s'aguanta per enlloc.

I no és el que diuen les ja més de 2000 persones que donen suport a aquesta causa a través de la xarxa social Facebook. Tal i com s'ha fet ressó La Malla. No som quatre gats ni quatre cridaners. Com diu La Malla, ... 'Més de 2.000 persones volen mostrar d'aquesta manera la seva oposició a urbanitzar les 43 hectàrees que hi ha entre la Ronda de Dalt, l'Hospital de Bellvitge i la zona esportiva de la Feixa Llarga. D'entre els amics d'aquest grup al Facebook destaquen Gerard Quintana, músic i ex-líder de Sopa de Cabra, Juan Cruz, director de cinema, Joan Tena, compositor i cantant, o Manel Comas, entrenador de bàsquet'.

A que espereu per apuntar-vos? No pot ser això. Prou de fugir endavant. Salvem la zona agricolha ja!

No hay comentarios: